SZOLGÁLTATÁSOK

Munkavédelem

Gyárakban, építkezéseken kiemelten fontos a munkavállalók biztonsága.
Ehhez kínálunk Önöknek megoldást olyan, kiváló minőségű munkavédelmi eszközeinkkel, mint a sisakok, cipővédők, védőszemüvegek, védőkötények, alkarvédők, arcvédők, homlokpántok, füldugók és a mentőládák.

Munkaruházat

A jó munkához nemcsak idő, szakember, hanem megfelelő ruházat is szükséges: munkás kesztyű, szerelőkesztyű, cérnakesztyű, tenyérmártott kesztyű, nirtillel gyártott kesztyű, karbonszálas kötött kesztyű, munkás nadrág, kabát, munkás cipő, xESD ruhavédő. Mi mindezt biztosítjuk Önnek és cégének.

Szerszámok, mérőeszközök

A legjobb szerelő szakértelme is csak félkarú óriás kiváló szerszámok nélkül. Önöknél ott a szakértelem, mi biztosítjuk hozzá a szerszámokat. Legyen az egy egyszerű fúró, fűrész, lejt mérő vagy akár egy hidraulikus munkahenger, mi beszerezzük és leszállítjuk.

Egészségügyi termékek

Kórházakban, egészségügyi laborokban az olyan eszközöknek, mint a pipetták, kémcsövek, állványok, főzőpoharak, tartályok, oldatok, vizsgálókesztyűk, mérő- és laboreszközök mindig kéznél kell lenniük. Bízza ránk, és mi mindezt beszerezzük.

Higiénia

A tisztaság és higiénia elsődleges feltétel munkavégzés közben és kellemes érzést biztosít a munka elvégzése után. Mi ehhez biztosítunk Önnek olyan termékeket, mint a folyékonyszappan, kéztörlő, toalettpapír, légfrissítő, fertőtlenítők, ablaktisztítók, alkoholos gyorsfertőtlenítő…

Irodaszerek

Az irodában ezer apró anyagot, eszközt használunk, és nincs annál kellemetlenebb, amikor boltról boltra kell szaladgálni mindezért. Forduljon inkább hozzánk és mi mindent beszerezzük Önnek. Legyen az etikett, címke, jelölő pont, lakkmarker, ragasztószalag, számológép, dátumbélyegző, levéltartó, másolópapír, filctoll, hibajavító, öntapadós jegyzettömb, ragasztó vagy ragasztószalag, tűzőgép, ceruza, boríték…

Üzletfilozófiánk egyik alappillére, hogy ügyfeleink ne csak egy-egy terméket, hanem komplex szolgáltatást kapjanak tőlünk. A legfontosabb visszajelzés és egyben megerősítés számunkra az eddigi munkáink tekintetében, amikor régi megrendelőink újra minket választanak egy következő megbízás kapcsán. Kreativitás, segítőkészség, szakértelem és megfelelő infrastrukturális háttér.

Igényfelmérés, szaktanácsadás

Számunkra az előkészítés és a szaktanácsadás ugyanolyan fontos részét képezi az általunk nyújtott szolgáltatásoknak.
Ennek megfelelően első és egyik legfontosabb szempont számunkra, hogy ügyfeleink elképzeléseit megismerjük és megértsük azokat, majd közösen a legjobb megoldást érjük el.