5 érv Proo mellett

1. Korszerűséget és lendületet vár el

Olyan beszállító céggel szeretne dolgozni, akik megértik újszerű elképzeléseit és átveszik lendületét. Ahol nem csak megszokásból csinálnak dolgokat, hanem – ha szükség van rá – bátran nyúlnak az új megoldásokhoz is.
Nálunk fiatalos lendülettel halad a munka. Gyorsak és precízek vagyunk. Ha Ön is így áll a munkához, nagyra fogja értékelni, hogy ebben üzleti partnereként mi is hasonlóan gondolkodunk.

2. Állandó minőséget szeretne

10 éves tevékenységünk alatt különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a partnereknek mindig ugyanazt a minőséget adjuk, amit még az első megrendelésnél kaptak.
Ügyfeleink ezért már tudják, hogy bízhatnak a szolgáltatásunkban és általunk szállított termékek minőségében, mert mi pontosan tudjuk, hogy ez a jó kapcsolatunk alapja.

3. Soha el nem fogyó raktárkészlet

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor egy kolléga figyelmetlensége miatt a legrosszabb időpontban váratlanul elfogy egy termék.
Számos ügyfelünknél ez még akkor sem történhet meg, ha netán elfelejtene valaki időben rendelni. Mi, a hosszú távú kapcsolatban hiszünk, ezért állandó ügyfeleinknél előre gondolkodunk, és saját raktárkészletet halmozunk fel a rendszeresen rendelt árukból. Így azonnal ki tudjuk szolgálni őket, nincs várakozási idő.

4. Praktikus lenne, egy helyről beszerezni mindent

A nagy cégek tudják, hogy jelentősen lecsökkenthetik az adminisztrációt, az egyeztetéseket és a fuvarköltséget is, ha egy helyről rendelhetnek meg mindent. Kevesebb beszállítóval nem oszlik meg annyira figyelmük, és a felelősség kérdése is sokkal egyértelműbb. Ezért ügyfeleink igényei szerint úgy alakítjuk termékpalettánkat, hogy egy helyről beszerezheti a termékeket.

5. Csak szavahihető beszállítókkal dolgozik

Egy olyan cégnél, ahol sok ember összehangolásával folyamatosan történik a szállítás, számtalan dologra kell figyelni, hogy minden gördülékenyen menjen. Egy ilyen rendszerben elengedhetetlen, hogy a beszállító szavára is lehessen adni, ne okozzon bosszúságot az, hogy nem tart be egy határidőt vagy mennyiséget, amit megígért.
Ezért munkánk során a legfontosabb szempontunk az, hogy a vállalásainkat a legpontosabban, a megállapodásunk szerint teljesítsük minden ügyfelünknek.